Osszátok hogy mindenki láthassa milyen aljas világban élünk és már semmi se szent az embereknek!



Felháborító, ami a 82 éves apukámmal történt. Tegnap megkapta a megigényelt 3q szociális tűzifát. Az önkormányzat kiszállította neki és lepakolták az utcán. Mindenkinek meg kell oldja a behordást az utcáról, legyen az idős vagy beteg. Mivel délelőtt hozták ki a fát én pedig dolgoztam, nem tudtam egyből bevinni az utcáról. Mondtam neki, hogy amint végzek a munkámban, elmegyek hozzá is behordom. A történethez hozzátartozik, hogy édesapám a falu szélén lakik egy olyan kis utcában, ahol az ő házán kívül még 4 ház van. Szóval nem nagy az átmenő forgalom. 

Tehát délután fél öt körül értem oda hozzá, de a fa már sehol se volt. Meglepődtem. Először azt hittem valamelyik szomszéd segített és bevitte neki, de sajnos nem ez történt. 

Apukám sírva fogadott és mesélte, hogy elvitték. 
Kicsoda? - kérdeztem. 
Megállt a ház előtt egy platós autó, kiugrott belőle 4 férfi feldobálták a fát és elhajtottak. Ez nem egész 5 perc alatt lezajlott. 
Szegény mire észrevette mi történik, már el is hajtottak. 82 éves kora létére senkitől sem ijed meg és biztosra veszem, hogy kiment volna hozzájuk és számon kérte volna tettüket, ha időben észleli a lopást. Én örülök, hogy nem látta, mert ki tudja mit műveltek volna vele, ha elkezd kiabálni velük. 


Milyen mocskos világ az, ahol ilyen szörnyűség megtörténhet? A rendőrséggel felvettük a kapcsolatot természetesen, akik nyomozást indítottak az ügyben. Remélem meglesznek ezek az aljas emberek és elnyerik méltó büntetésüket. 

A történteket hallva a barátok és rokonok összefogtak és mindenki felajánlott a saját tüzelőjéből 1-2 mázsát, így szerencsére lesz mivel tüzeljen édesapám jövőhéten is. Köszönöm mindenkinek aki segített! Isten áldja meg őket ezért! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!