Segítsetek egy megosztással kérlek!



2018.09.13-án, tegnap este 3 cigány férfi belém kötött a 224-es buszon Újpalota környékén, majd EZT a borzalmas dolgot tették! Kérlek szépen segítsetek megtalálni a kutyámat, ő a mindenem! OSSZÁTOK!

'Nem látta esetleg valaki a szeretett labradorom Újpalota környékén? Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek!! Ebben az országban már semmi sem szent. Bárki megtehet bármit következmények nélkül!

Tegnap este 3 cigány fiatalember elkezdett velem kötekedni, beszólogattak, hogy úgy szétütik a fejem anyám nem ismer rám, mit lesel kis k***va és hasonló tiszteletlen dolgokat, majd a telefonomat kérték és ezt követően, amikor mondtam neki, hogy ha nem fejezik be hívom a rendőrséget és feljelentést teszek ellenük. A legpofátlanabb cigány ekkor felkapta a kutyámat és egyszerűen ledobta a buszról.... Szegény még védekezni sem tudott, hiszen még csak pár hónapos és amúgy sem az az agresszív fajta.



A gusztustalan férgek sajnos szebb jelző nem jut az eszembe, még a buszról sem engedtek leszállni, hogy Mazsi után tudjak menni...Kérlek szépen segítsetek megtalálni, egy megosztás is rengeteget jelenthet! Nagyon barátságos jószág, senkit sem bántana. Nagyon okos!! A nyakörvébe bele van írva a neve! (MAZSI) Hiába siettem vissza a környékre, de nem találom! Nem látta senki?

Ha esetleg valakinek eladásra akarnak kínálni egy ilyen kutyust, kérem azonnal írjon az alábbi címre! Ha kell vissza is vásárolom! Egész nap folyamatosan figyelem az üzeneteim. Biztonságom érdekében a telefonszámom nem merem megadni, mert zaklatás áldozata lehetek.


Hálásan köszönöm mindenkinek, aki egy megosztással segít nekem!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!