Hihetetlen amit tett!



Megható történet terjed az interneten. A buszsofőr története az egész országot lenyűgözi. Olvassátok hát el tis is nagy örömmel! 

Tegnap is, mint mindig, buszra szálltam. Miután jegyet váltottam, feltettem a fejhallgatót. Azonban azon keresztül is hallottam azt a kiáltást, aminek hatására az összes utas a busz hátulsó fele irányába fordult. Egy terhes nő volt az, rá figyelt fel mindenki. A sofőr nem volt egy cseppet se meghökkenve, nyugodt hangon mondta be, hogy a következő megálló a kórház lesz, pedig a busznak nem is az az útvonala. Ezért megállította a járművet, és aki akart, leszállhatott. Mivel én nem siettem sehová, és gondolván, hogy hátha kell segíteni, maradtam. A buszsofőr eközben, ahogy csak tudott, száguldott a kórház irányába. 

Aztán ahogy megérkeztünk a kórházhoz, kipattant a vezetőülésből, karjaiba fogta a terhes nőt és bevitte az épületbe. Míg a sofőr ezt tette, a nő táskájában megtaláltam a mobiltelefonját, amin kikerestem a „férjem” nevű személyt és felhívtam. Elmondtam neki, hogy mi a helyzet, a felesége szül, melyik kórházba vittük és annak címét, majd gyorsan megragadtam a nő holmijait és utánuk futottam. Akkorra már az orvosok átvették a vajúdó nőt, és leltározták annak dolgait is. A sofőrrel azután megvártuk a férjet, akivel beszélgettünk egy kicsit. Rendes embernek tűnt. Az igazi szupersztár azonban a 30-as busz sofőrje! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!