Oszd meg, kedveld, hogy hamarosan minden kívánságod teljesülhessen!



Az újhold ideje jó alkalom arra is, hogy új célokat tűzzünk ki, illetve a régi terveinket és a kitűzött feladatainkat felülvizsgáljuk, mert jó ötleteink támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz. 

2019. február 4-én Vízöntő Újholdat köszöntünk. Az Újhold kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a már idejétmúlt, túlhordott, túlparázott dolgainkat letegyük. Az elengedés egy nagyon pozitív hatású folyamat: egy szinttel magasabbra kerülünk, mert megértjük, hogy a régi beidegződéseink megkötnek és nem segítik a boldogulásunkat. Ezért érdemes minden Újholdkor szánni rá néhány percet, hogy átgondold, mi az, ami visszahúz, ami akadályoz abban, hogy továbblépj, hogy új dolgokba kezdhess. 

Legyél bátor, ne félj attól, hogy valami értékes és fontos dolgot elveszítesz. Csak akkor kaphatsz új, jobb dolgokat, élményeket, ha készen állsz rá. Csukott (teli) kézbe nem lehet új dolgot fogni. Ha elengedtük régi sérelmeinket, szomorúságunkat, félelmeinket, akkor tiszta lappal, újra építkezhetünk. Új alapokat hozunk létre, felépítjük kívánságainkat. Ahhoz, hogy vágyaink teljesüljenek, jól kell tudni kívánni. Ugyanis van az a mondás, hogy 

“Vigyázz, mit kívánsz, mert megvalósul!” 

Némi nyugtalanság, feszültség felütheti a fejét. Ugyanakkor ez az egyensúlykeresés pillanata is, amikor érdemes az ellentétes erőket kibékíteni. 

Mikor, ha nem Újhold idején kívánjunk valamit magunknak? Az építő és szépítő jellegű vágyak ideje a mai nap, mondd ki bátran: 
– mik a pontos céljaid 
– hová igyekszel 
– hogyan fogod a terveidet megvalósítani 
– ki segíthet 
– mik a gátak, hogyan győzöd le ezeket Ha vannak konkrét, jól megfogalmazott tervek, célok, akkor a megvalósítás is játszi könnyed lesz. 

Ha csak ímmel-ámmal fogsz neki a vágyak megfogalmazásának, akkor az út, amit be kell járnod, nem lehet könnyű, hisz a fenti pontok mind hiányozni fognak. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!