Mutatjuk hol láthatod legközelebb!



Visszatér a képernyőre Liptai Claudia. Az eddig hallott információk szerint a tévést a TV2 Sztárban sztár című nagyszabású show-jának zsűritagjaként, szinte már régi ismerősként köszönthetik újra a nézők.

A műsorvezetőnek ugyan augusztus végén lejár a szerződése a TV2-vel, amelyet nem is hosszabbít meg, szabadúszóként azonban először biztosan azon a kereskedelmi csatornán láthatjuk először, amely sztárrá tette.

Claudia ugyan a jövőben sokkal több időt szeretne a gyerekeivel tölteni, illetve a színházzal és az egyéb projektjeivel foglalkozni, az egyik kedvenc műsorának nem tudott nemet mondani, így visszatér abba a zsűriszékbe, ahonnan kisfia, Marcell születése előtt távozott tavaly ősszel.

– Azt egyértelművé tette már korábban, hogy a jövőben nem szeretne a TV2 szerződött arca lenni, de arra mindig is nyitott volt, hogy tárgyaljon egy-egy olyan műsorral kapcsolatban, amelyet szívesen csinál, és ami belefér az idejébe. Persze így, hogy addigra már nem áll a TV2 alkalmazásában, sokkal előnyösebb pozícióban van, anyagilag is sokkal, akár mil­liókkal járhat jobban, mint egy állandó fizetéssel leszerződött alkalmazott – mesélte informátorunk, aki szerint ugyan hivatalosan még nem írták alá a szerződést, ám az már inkább csak formalitás.

Liptai Claudia október 9-én zsűrizett utoljára a Sztárban sztár élő adásában, a következő héten egy videóüzenetben adta át a stafétát barátnőjének, Ábel Anitának. Igaz, felvételről még szerepelt az Extrém Activity műsorvezetőjeként, de amióta a színésznő október végén adott életet kisfiának, úgy döntött, sokkal több időt szeretne munka nélkül tölteni, mint anno a kislánya, Panka születése után. Éppen ezért hiába szerette volna a TV2 őt A Nagy Duett műsorvezetőjének, a szülési szabadságon lévő sztár nemet mondott – vállalva, hogy komoly bevételtől esik el. Épp aznap lépett nyilvánosság elé először, amikor Marci hat hónapos lett, igaz, mindössze egy másfél órás színházi esten mutatta meg magát.

Ám Liptai Claudia ősztől, közel egy évvel a búcsúzása után újra ontja majd a poénokat, és tíz héten át szórakoztatja majd a közönséget a vicces vagy éppen megható értékeléseivel a Sztárban sztár zsűrijében. Megkeresésünkre a TV2 nem kívánta kommentálni értesüléseinket, ám Liptai menedzsmentje nem cáfolta a tárgyalások tényét.

Két hely kiadó a pódiumon

Liptai Claudia és Majka tagja lesz a Sztárban sztár zsűrijének, Bereczki Zoltán és Hajós András viszont nem. Előbbi nem vállalta, utóbbit pedig a csatorna nem foglalkoztatná szívesen kritikus megjegyzései miatt, így két hely kiadó. Amennyiben a TV2 ragaszkodik az eddigi felálláshoz, két férfi sztár jöhet szóba. Havas Henrik már bizonyított a műsorban, kérdés, hogy az ATV elengedi-e a riportert. Szóba jöhet akár Pachmann Péter is, aki többször jelezte már, nyitott a szórakoztató műsorokra. Ám az is elképzelhető, hogy az egyik helyet nővel töltik be, például Kovács Patríciával, aki színésznőként hiteles lenne, és a TV2 új sorozatának főszereplőjeként kézenfekvő megoldást jelentene.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!