Íme az eheti jóslatod!



Lehet, hogy nem minden tapasztalat kellemes, ami a lelki növekedésedet elősegíti, de ne feledd, hogy minden megélt dolog építő jellegű, hiszen ezek miatt válsz azzá, aki vagy.

Készülj fel egy érdekes előtted álló hétre! Ha szeretnéd megtudni, hogy mi vár rád az elkövetkezőkben, válassz egy kártyát, amelyhez a legjobban húz a szíved.

1. Kártya

A közeljövőben egyre több misztikus, varázslatos és inspiráló tapasztalattal fogsz szembekerülni. Mindennek, amit látsz, hallasz, érzel, amiről álmodsz és amit elképzelsz, célja van az életedben.

Ahelyett, hogy megpróbálnád ezek jelentését felfedezni, hagyd, hogy átjárjanak és magukkal ragadjanak. Légy jelen és fogadd be ezeket a tapasztalatokat. Akár naplózhatod is őket és később értelmezheted, hogy vajon milyen hozadékuk lehetett.

2. Kártya

A hét bölcsessége határozottan azt sugallja, hogy tudatosan törekedj az egyensúlyra, jóindulatra és becsületességre másokkal való kapcsolataid során.

Miközben mások talán kikezdenek majd téged, te maradj higgadt és ne feledd azt a sok munkát, amit az eddigi lelki fejlődésedbe fektettél. Reagálás helyett vedd fontolóra a proaktivitást. Itt az ideje, hogy felülkerekedj a kicsinyességen és a butaságon.

3. Kártya

Fontos, hogy az életed egy aktuális kihívására komolyabb pillantást vess. Ha közelebbről megvizsgálod, észre fogod venni, hogy a kezed ügyében lévő tények kissé torzultak és elferdítettek. Lehet, hogy valaki (akár te magad) kulcsfontosságú elemeket hagyott ki vagy megpróbál fals információkkal megvezetni másokat.

Ne feledd, hogy az igazság mindig kiderül, és hogy a karma törvényei senkit nem kímélnek, ha felelősségre vonásra kerül sor. A becsületesség és az őszinteség nem mindig könnyű dolog, de nagyon sok fejfájástól szabadít meg a későbbi út során.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!