A nők életében nagyon szörnyűnek számít az alábbi 9 időszak! (Minden nőnek ismerős lesz a helyzet)!

1. A “szivárgó” időszak

Ez az időszak tönkreteszi a kedvenc alsóneműdet. Ilyenkor rosszul ítéled meg az átfolyás mennyiségét, tehát semmi mentséged nincs, amiért kényelmetlen helyzetbe kerülsz. Egyszerűen nagyon durva tud lenni!

2. A “foltos” időszak

Ez az időszak arról vált híressé, hogy ilyenkor képtelen vagy jó döntést hozni. Őszintén szólva ennek a dalnak az a címe, hogy “Menjek, vagy maradjak?”. Szerintem az utóbbit kellene választanod. Nem 100%, de sokkal könnyebb lenne, ha valaki előre megjósolná a dolgokat.

3. A “horror” időszak

Ez az időszak tényleg a vérfolyásról szól. Mintha tényleg tudatni szeretné veletek, hogy megérkezett. Ezenkívűl mindenféle váladékot kihoz a hüvelyből. Az eredmény pedig úgy néz ki, mint egy gyilkossági jelenet.

4. A “fantom” időszak

Ez az időszak a középső ujra emlékeztet. Ekkor jelentkeznek a hasi görcsök, ilyenkor csokoládé után vágyakozol és talán egy kicsit érzelgősebb is vagy mint máskor, de még semmi jele a pecsétnek. Ezen a perióduson mindenki hamar át akar esni.

5. A “késő-kása” időszak

Ez az időszak mintha pánikba akarna ejteni minket. Mintha azt gondolná magáról, hogy bármit megengedhet magának, még a késést is. Ilyenkor megkérdezzük magunktól, hogy hol a túróban vagy? Ez egyáltalán nem szórakoztató! Csak érkezzen meg időben!

6. A “meglepetés” időszak

A késő-kása időszaknak pontosan az ellentéte a korai (meglepetés) időszak. Büszkén, képes az egész napodat tönkretenni, mert nem hív fel mielőtt megérkezik. Függetlenül attól, hogy éppen hol vagy, őt egyáltalán nem érdekli és teljesen szadista módra egyszerűen megjelenik.

7. A “Soha nem ér véget” időszak

Ez az időszak egy hosszú, unalmas beszélgetésre emlékeztet, ami úgy tűnik, soha nem ér véget. Amikor valaki elkezd panaszkodni az anyósáról, a gyermekkori emlékeiről, kutyájáról és végig kell hallgatnod mindent. Kilenc nap múlva sóhajtasz egyet, de ezután még következni fog két mondat.

8. A “rövid és édes” időszak

Az egész közül ez a legkedvesebb időszak, attól függetlenül, hogy eddig tudtad vagy sem. Mint egy udvarias vendég, aki hirtelen felbukkan, de nem időz túl sokat. Valójában néha egész kibírható tud lenni. Nincs sok váladék, nem is túl fárasztó időszak – ez a legjobb amire számítani lehet.

9. És végül, az “Ölj meg most” időszak

Ez az időszak azt gondolja magáról, hogy méhünk egy átkozott dzsungel, vagy tornaterem. Egyáltalán nem tartja tiszteletben a fájdalmat, ami általában olyan gyötrelmet okoz, hogy azt sem tudod, hogy hívnak. Talán ez mindenik közül a legrosszabb.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!