Ilyen állapotban van most a tudatod!



A környezetünk megfigyelése sokat elárul rólunk. Mégpedig úgy, hogy amilyennek látjuk a világot, olyanok vagyunk mi magunk is. Az agyunk nem véletlen figyel fel dolgokra, és értelmezi azokat úgy, ahogy az számunkra épp megfelel, vagy amilyen a lelki állapotunk.

Nézd meg ezt a képet, és döntsd el, hogy mit látsz rajta!

1.       Ha elsőnek két kezet pillantottál meg, ami valamit fog:

Gratulálunk, az agyad és lelki világod stabil, kiegyensúlyozott. A problémákat biztonságos és barátságos módon próbálod megoldani. Inkább hajlasz a logikus gondolkodás felé, mintsem a véletlenszerű döntések irányába.

2.       Ha először valamilyen robbanásra gondoltál:

Ez jelentheti, hogy kreatív pillanatodban vagy, de azt is, hogy mostanában sok a feszültség benned. Az biztos, hogy a problémákat egyedi úton oldod meg. Érdemes lenne valami újba fognod, ahol használhatod a képességeidet, vagy ahol levezetheted az energiádat.

3.       Egy fára, vagy valamilyen növényre gondoltál:

El tudsz veszni a részletekben, jó megfigyelő vagy. Mindig a fontos dolgokra fókuszálsz, az értéket keresed az életben, és teremted is. Valószínűleg van egy olyan tulajdonságod is, amivel könnyen megnyugtatsz másokat.

4.       Semmit nem látsz a képen:

Az elméd túl fáradt, túl vagy hajszolva. Jót tenne neked egy kis pihenő, olvasás, séta a kertben. A barátok is segíthetnek, hogy kikapcsolódj.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!