Már látni a végét, újra itt a tavasz!!



Ma sok napsütésre számíthatunk, napközben az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből északon, északkeleten alakulhat ki néhol futó zápor - írja az Időkép. Sokfelé élénk, erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Délután 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet. Nem lesz front térségünkben.

Szerdán a többfelé fagyos hajnal után napközben már felhősebb, borongósabb lesz az idő, nyugaton, északnyugaton és északon kisebb eső előfordulhat. Az élénk, helyenként erős délnyugati szélben délután 5-12 fokra készülhetünk.

Csütörtökön nyugaton, északnyugaton lehet szakadozottabb a felhőzet, de itt egy-egy futó zápor előfordulhat, a Dunától keletre viszont szárazabb, de felhősebb idő valószínű. Az élénk, erős nyugati-északnyugati szélben 7-13 fokot mérhetünk.

Pénteken többfelé számíthatunk esőre, záporokra, néhol akár az ég is megdörrenhet. Napközben egyre többfelé északnyugatira fordul a szél, melyet erős, viharos lökések kísérhetnek. Délután 8-15 fokra van kilátás.

Szombaton a szeles időben néhol kisebb eső, egy-egy zápor még kialakulhat, de melegszik az idő, 13-19 fokot mérhetünk - vasárnap és hétfőn már ismét tavaszi időjárásra számíthatunk.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!