Te is felháborítónak találod a nyilatkozatát? Jelezd egy megosztással ha igen!!



Mint az sokan tudják, a szakszervezetek és civilek közösen összefogva ismét tüntetés sorozatot szerveztek a rabszolga törvény néven is elhíresült túlóra törvény miatt.

 

Ennek következő állomása a héten pénteken a Metro és tömegközlekedési útvonalak főbb csomópontjai. Ez legfőképpen a Déli pályaudvar és az Örs Vezér tere között közlekedő kocsikat fogja érinteni, számolt be róla a tüntetéseket vezérlő szakszervezet. A sorozatos tüntetéseket ezúttal nem hagyta annyiban Szijjártó Péter külügyminiszter és a következő nyilatkozatot fogalmazta meg a tüntető tömeg ellen:

'Tisztelt szakszervezeti tagok és tisztelt választópolgárok! 

Természetesen joga van minden embernek kifejezni véleményét és egyet nem értését, ám ezúttal kérem önöket, hogy a demonstrálásukat békés és  kulturált formában bonyolítsák le.

Nem szeretnénk olyan eszközökhöz folyamodni, ami bárkiben is maradandó nyomot hagyna. Illetve csak azt tudom javasolni mindenkinek, hogy az országnak is hasznosabb lenne az, ha idejüket nem tüntetéssel, hanem példának okának inkább munkával töltenék, hisz az nemesít.' - nyilatkozta Szijjártó Péter az igencsak karakán és szókimondó sorokat a 444.hu- nak.

- Önök mit gondolnak szavairól? Szerintünk egy Miniszterhez méltatlan sorok és kijelentések ezek..!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!