Ez üzenik a csillagok!Ezen a héten a személyes és munkahelyi kapcsolataidra érdemes nagyobb fókuszt helyezned. Fontos, hogy hasznosítani tudd mindazt a tőkét, amelyet ezek a kapcsolatok nyújtanak számodra és ne engedd, hogy azok, akik nem őszinték veled és ellened munkálkodnak, átlépjenek rajtad.

Lássuk, melyik csillagjegynek mit ígér ez a hét.

Kos

Éld meg a pillanatot és élvezd ki az élet nyújtotta számos lehetőséget. Jelentkezz be egy kurzusra, folytass beszélgetéseket olyan emberekkel, akik szellemileg serkentenek, és olyan ötletekkel látnak el, amelyeket a mindennapi életedben hasznosítani tudsz. Utazásra számíthatsz munka vagy épp kikapcsolódás miatt. Fedezd fel az újdonságokat. Ne hagyd, hogy a személyes és a szakmai életed egymást akadályozzák. Dolgozz keményen, szórakozz önfeledten.

Bika

Járj nyitott szemmel és ne akarj ellenállni a szembejövő új dolgoknak. Ne várd, hogy mindenki egyetértsen veled. Légy hajlandó kompromisszumokra és tudd beépíteni az életedbe mindazt, amit az emberi kapcsolataid kínálnak, annak érdekében, hogy a talaján nagyszerű dolgokat hozhass létre. Készülj fel egy nagyobb változásra a hét közepén. Ne állj, meg, haladj előre. Fejlődj fizikailag és szellemileg is.

Ikrek

Kötelezd el magad annak a dolognak, amit a hét elején el szeretnél intézni és ne is állj meg addig, amíg be nem fejezted. Használd bölcsen az energiádat és ne hagyd, hogy más elvonja a figyelmedet. A saját céljaidra koncentrálj. A hét közepén kapsz egy ajánlatot, amit alaposan meg kell fontolnod. Az apró betűs részek azt sugallják, hogy az ajánlattevőnek jobban kedvez a dolog, mint neked. Bízz a képességeidben és tedd, amit jónak látsz.

Rák

Fejezz be minden félbehagyott feladatot, hogy végre arra tudj koncentrálni, amire igazán szeretnél. A szerelmi életedben fejlődés következhet be, ha képesek lesztek mind a ketten úgy együttműködni a kapcsolatban, hogy megértsétek és kielégítsétek egymás vágyait. Oszd meg az érzéseidet. Ha mások képesek lesznek megérteni a terveid mögött rejlő okokat, akkor a szükséges támogatást is megadják neked.

Oroszlán

Hajlamos leszel túlságosan is nagylelkű lenni. Tartsd távol az érzelmeket minden olyan folyamattól, amely munkával vagy üzlettel kapcsolatos és megoldásra vár. Jobb, ha higgadtan elsétálsz, még ha fáj is a büszkeségednek. A munkahelyeden meglepő változás fog bekövetkezni, amely befolyással lesz a jó hírnevedre és státuszodra. Számold fel a bizonytalansági tényezőket.

Szűz

Az önfegyelem és az elhatározottság jobb egészséget fog eredményezni, ha rutint is viszel az életedbe. Az erőnléted felfelé fog ívelni és a lelkesedéseddel karöltve megfelelő alkalmat biztosít arra, hogy új étrendbe és edzésprogramba kezdj, amivel csúcsformába lendülhetsz. Kerüld az érzelmi civódásokat egy olyan személlyel, aki a fejlődésed útjába akar állni. Ösztönözz másokat is, hogy csatlakozzanak hozzád a pozitív változás útján.

Mérleg

Végy egy mély lélegzetet és merülj el abban, amivel most nagyon szükséges foglalkoznod. Ha megteszed a kellő erőfeszítéseket és vállalod a tetteidért a felelősséget, az segíteni fog abban, hogy elhárítsd az esetleges kritikákat, amelyekkel alá akarnának aknázni téged. Fordulj befelé egy kicsit és összpontosíts arra, mit tehetsz azért, hogy a környezetedet fejleszd a belső egyensúlyod érdekében. A pozitív változás otthoni vagy munkahelyi fronton csak akkor fog érkezni, ha teszel is érte.

Skorpió

Számot vetsz az életeddel és azt látod, hogy minden rendben van körülötted. Ne engedd, hogy valakinek a hencegése miatt úgy érezd, hogy kimaradtál valamiből vagy nem lehetsz boldog azzal, amid van. Tedd a magad dolgát és ne sajnálj semmit. Üdvözöld a személyes változásokat, amelyek révén növekedhet a kreativitásod. Kérj segítséget, ha szükséged van rá egy cél eléréséhez.

Nyilas

Légy óvatos egy baráttal, rokonnal vagy kollégával, aki túlzottan is büszkélkedik. Egy botrány kirobbanása senkinek nem tenne jót. Tedd a dolgod, maradj pozitív és megkapod azt a fajta figyelmet, amire szükséged van. Változás következhet be a pénzügyeidet illetően, legyen szó a fizetésedről vagy a befektetéseidről. Ne bízz semmit a véletlenre. Vigyázz a személyes dolgaidra. Ne hagyd őrizetlenül az értékeidet és szem előtt a jelszavaidat.

Bak

Tartsd meg a személyes terveidet magadnak. Nagyobb sikereket érhetsz el úgy, hogy mások nem kérdezősködnek és szólhatnak bele abba, amivel foglalkozol. A személyes fejlődésed jobb színben fog feltüntetni. Erős érzelmek kerülnek a felszínre, amelyekkel úgy kell ügyeskedned, hogy azokat a javadra tudd fordítani. A pároddal való elköteleződés bármilyen formája pozitív változásokat fog eredményezni a kapcsolatotokban.

Vízöntő

Tedd meg a szükséges lépéseket és vágj bele abba, amiről már sokat gondolkodtál. Ne engedd, hogy valaki, aki nem képes uralkodni magán vagy túl követelőző, felülkerekedjen rajtad. Tudd, hogy mit akarsz és végezd el a szükséges munkát ahhoz, hogy elérd a célodat. Valaki az érzelmeiden keresztül igyekszik hatni rád annak érdekében, hogy rávegyen valamire, aminek köze lehet a pénzügyeidhez. Tudj nemet mondani vagy készülj egy olyan alternatívával, amely a te igényeidhez igazodik.

Halak

Kérdőjelezd meg, mi lehet a motivációja annak a személynek, aki túlzottan hízeleg neked. A kedves gesztusok igazán jóleső cselekedetek, de ha az ember azt érzi, hogy nem tisztán jóindulat van a hátterében, akkor bölcs dolog résen lenni. Térj a lényegre és mondd ki, amit gondolsz. Egy kollegiális viszony segítségedre lehet egy fontos kérdésben. Egy munkahelyi eseményen hasznos ismeretséget fogsz kötni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!