Oszd meg, kedveld, de vigyázz mit kívánsz, mert ma éjjel vágyad és álmod megvalósul!



Az újhold az újrakezdés energiáit hívja életre, a Skorpió jegyében járva, azt is hatványozottan. 

Az újhold ideje jó alkalom arra is, hogy új célokat tűzzünk ki, illetve a régi terveinket és a kitűzött feladatainkat felülvizsgáljuk, mert jó ötleteink támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz. 

Az Újhold kiváló lehetőséget kínál arra is, hogy a már idejétmúlt, túlhordott, túlparázott dolgainkat letegyük. Az elengedés egy nagyon pozitív hatású folyamat: egy szinttel magasabbra kerülünk, mert megértjük, hogy a régi beidegződéseink megkötnek és nem segítik a boldogulásunkat. Ezért érdemes minden Újholdkor szánni rá néhány percet, hogy átgondold, mi az, ami visszahúz, ami akadályoz abban, hogy továbblépj, hogy új dolgokba kezdhess. 

Mivel a Skorpió jegye a tudatalattit is szimbolizálja, most érdemes foglalkoznunk a régmúlt sérüléseivel is – lezárhatjuk ezeket, és új értelmezést adhatunk nekik. Abban is segítségünkre lesz ez a bolygóállás, hogy megbocsájtsunk másoknak – és persze önmagunknak is. Ha van olyan kapcsolatunk, amely negatív hatású, mérgező, romboló, az most megszakadhat. Új ismeretségeket köthetünk, amelyekre a jövőben is építhetünk majd. 

“Vigyázz, mit kívánsz, mert megvalósul!” 

Most itt a remek lehetőség ebben a 2-3 napos fázisban arra is, hogy: méregteleníts, salaktalaníts vagy hogy felszámold a rossz szokásaid, életmódot válts!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!