A Rádió 1 sztárja, Sebestyén Balázs pénteken bejelentette, hogy új néven folytatják a műsorukat, ezzel vetve véget a harcnak volt főnökükkel.



Ám úgy tűnik, mégsem tűnt el minden felhő a fejük fölül, mivel több platformon is még mindig a régi név szerepel, így tovább ketyeg a napi akár 200 ezer forintos bírság, amíg bárhol a Reggeli Show nevet használják. Hétfő reggelre a rádióadó honlapján már nyoma sem volt sehol a Reggeli Show elnevezésnek, helyette a Balázsék szerepelt. Ám a legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon, az Instagramon, sőt az egyik legismertebb honlapon – ahol az adásokat lehet visszahallgatni – is ott virított a „tiltott” név. Úgy tűnik, Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani végleg szeretnék maguk mögött tudni a név körüli jogi hercehurcát, de ennek közel sincs vége. Lapunk úgy tudja, hogy minden közösségi médiaoldalon elindították a névváltoztatási procedúrát, ám még nem értek a végére.

Hétfő reggel már Balázsék névvel jelentkezett a trió a rádióban, de az Instagramon még mindig az eredeti név volt.

– Már pénteken, amikor bejelentették, hogy Balázsék néven fut tovább a műsor, akkor a közösségi oldalakon is elkezdték átírni a nevüket. Ez még jó pár nap – mesélte lapunknak egy bennfentes. Több oka is lehet annak, hogy a közösségi oldalon még nem változott meg a műsor neve, és úgy tűnik, most maga a honlap az akadály.

A névváltoztatási kérés jóváhagyása esetén 7 napon át nem fogod tudni visszavonni az oldal közzétételét, illetve a nevet megváltoztatni. Ez idő alatt az is elképzelhető, hogy az oldalad kedvelőit értesítjük a név megváltozásáról” – áll a közösségi oldal szabályzatában.

A névváltoztatást a Facebooknak kell engedélyeznie, így a csere ellenére még mindig Reggeli Show-ként posztoltak hétfőn a műsor oldalának kezelői.

Mint az ismeretes, Balázs – mint a műsor gyártója ellen – volt munkaadója, a Class FM indított pert, mert szerintük a Reggeli Show – nevében és a logó megjelené­sében is – az ő régi műsorukra, a Morning Show-ra hasonlított. A bíróság ideiglenes intézkedés keretében minden formában eltiltotta Balázsékat a Reggeli Show névhasználatától.

Maguk döntöttek a névről

A rádió vezetősége, vagy tulajdonosa, Andy Vajna nem szólt bele abba, hogy mi legyen a műsor neve.

– Balázsék néven folytatódik a műsorunk, a saját nevünket használjuk műsorkészítésre. Remélem, ez nem lesz magas labda a Balázsoknak, hogy bepereljenek – nyilatkozta akkor a rádiós.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!