Minden megosztás számít!



Hatalmas tragédia ért, amikor tegnap a 85-ös főúton, életét vesztette a 7. hónapjában lévő feleségem Eszter. Hegykőről tartott a szomszédos Fertőszéplakra a szüleit meglátogatni autóval, amikor egy felelőtlen sofőr, nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett és előzés közben megcsúszott a járműve, ami nekikoccant a párom autójának. Ekkor Eszter megijedt és elrántotta a kormányt, így próbálva az autót az úton tartani, de az irányíthatatlanul egy útszéli fának csapódott frontálisan, nagy erővel. 

A vétkes lassítás nélkül továbbhajtott, a helyszínről. A mögöttük közlekedő Seat sofőrje mindent látott és azonnal megállt, hogy segítsen. Rögtön hívta a rendőrséget és a mentőket. Hamar ki is érkeztek, majd miután a tűzoltók kiszabadították az autóból, kórházba szállították Esztit. Sajnos olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, amin már az orvosok sem tudtak segíteni és a gyermekemet sem tudták megmenteni. 

Elment az én Eszterem és a még meg nem született kisfiam Ákos! 


Most nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy minél hamarabb megkerüljön a vétkes sofőr! Addig nem nyugszom, amíg kézre nem kerül. Sajnos sok információ nincs a balesetet okozó autóról, csak amit a segítséget nyújtó Seat sofőrje megjegyzett. 

Az elmondása alapján, egy fehér Citroen C4 típusú személygépkocsit keresünk. A hótól nem látszódott a rendszáma. Arra kérlek benneteket, hogy akinek bármilyen információja van a balesettel kapcsolatban vagy a vétkes kilétéről, azonnal jelentkezzen a hozzá legközelebb eső rendőrkapitányságon. 

Előre is köszönet minden segítségért és megosztásért!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!