Nyugodjon békében!



Szolnok - A 78 éves Erzsi nénit szomszédai is kedves, jó kedélyű embernek ismerték meg. Azonban hétfő este sokak számára érthetetlen, és nagyon szomorú döntést hozott.

Ugyanis Erzsi néni a 8. emeleti otthonából, ahol egyedül lakott a mélybe vetette magát. Mint kiderült, ennek a legfőbb kiváltó oka a kilátástalanság lehetett. A szomszédai elmondása alapján, nagyon szegényen és szerényen élt, a számláit is alig tudta fizetni. Családja úgy tudják nem volt, vagy jó ideje nem tartotta velük a kapcsolatot. Egyetlen ember ismerte őt szorosabban, a szomszédjában élő Ilonka néni, akinek elmondása szerint az idős korára felhalmozott tartozásai után, még a maradék rokkant nyugdíját is megvonta az állam az elmúlt hetekben, így hiába próbált rajta időnként némi élelemmel segíteni, szinte semmi jövedelme nem maradt Erzsikének.

 'Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem nyitja ki az ajtót, a sokadig csengetésre sem, hiába kiabáltam, kopogtam.. Percekkel később már a tömb előtt összegyűlt embertömegre lettem figyelmes, majd egy szirénázó mentőautó hangjára. Ekkor már éreztem, hogy nagy baj történt. Hibásnak érzem magam, amiért nem tudtam neki többet segíteni és nem láttam időben a jeleket. Amilyen szerény, annyira zárkózott is volt Erzsike..' - nyilatkozta megtörten a Borsnak a kétségbeesett szomszéd.  

Szégyen, hogy ez MA hazánkban megtörténhet! Kérjük oszd meg, ha téged is felháborít, ami történt! Kérjük figyeljen mindenki oda jobban embertársaira, sosem tudhatjuk, hogy mikor és miért következhet be ehhez hasonló tragédia! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!