Csak annyit kérek, olvassátok el és osszátok meg üzenetét!



'6 hónapot jósoltak az orvosok, amit nem akarok tudomásul venni!” Azt jó ideje lehetett tudni, hogy a kapott kezelések nem a gyógyítást, hanem az élet meghosszabbítását célozzák. Mostanra jutottunk el odáig, hogy leálltunk ezekkel a kezelésekkel is. 

Magyarul: semmi olyan kezelést nem kapok, ami akár azt tűzné ki célul, hogy az életem egy-két héttel, hónappal vagy évvel meghosszabbodjék, és főleg nem olyat, ami gyógyulással kecsegtet.” Elgondolkodtam és úgy döntöttem ez nem lehet így! Nem megyek többé orvoshoz!Nem hiszem,hogy a teremtő engedi,hogy meghaljak! Van egy gyönyörű feleségem és két csodás gyermekem! Pozitívan gondolkodom,élvezem a társaságukat!ÉLNEM KELL! Kérlek TITEKET,adjatok igazat és segítsetek a lelki támogatásotokkal! 

Ha csak egy pillanatra is hisztek bennem, küldjetek nekem sok-sok pozitív energiát! Segítségeteket KÖSZÖNÖM! ISTEN MEGHÁLÁLJA NEKTEK A SEGÍTSÉGET! EGY ÉLNI AKARÓ FÉRJ ÉS APA SZÓLT HOZZÁTOK! Ha úgy gondoljátok ismerőseitek is tudnak segíteni, kérlek titeket küldjétek el nekik is!” 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!