Amikor meglátta az új haját és külsejét (Videó)



Hajléktalannak lenni és állandó lakhely nélkül élni nagyon nehéz lehet. A spanyol Jose Antonia pontosan ilyen életet élt, hosszú éveken keresztül.

A férfi villanyszerelőként dolgozott amikor életében nagy változás következett be. Depressziós lett, nem sokkal később elvesztette az állását és egy idő után már ennivalóra is alig volt pénze. Egy ideig parkolóőrként kereste a kenyerét, illegálisan dolgozott.

De mikor ezt az 55 éves férfit meghívták egy, a Palma városában lévő divatos fodrász szalonba, élete azonnal megváltozott. A szalon vezetője, Salvatore Garcia José felajánlotta a férfinak, hogy megváltoztatja a külsejét.

Levágták hosszú, ápolatlan ősz haját, befestették és mivel már régen nem borotválkozott, szakállát is levágták. Ezután az 55 éves férfi már nem úgy nézett ki, mint egy hajléktalan, szinte felismerhetetlen volt.

“Senki sem fogja elhinni, hogy én vagyok, ha nem mondom ezt el.” – mondta a férfi, mikor először meglátta magát a tükörben.

Az átalakulás olyan fantasztikusan sikerült, hogy a közelben lévő étteremben a tulajdonos meghívta őt egy sörre, a közleben ülő hölgyek pedig mind megfordultak utána.

Mindez 2015-ben történt, de a filmet csak nemrég tették fel az internetre. Két év telt el azóta és a férfi még mindig munkát keres de már nem az utcán él, valamilyen anyagi segítséget sikerült találnia, írta az Unilad.

“Nemcsak a külsőm változott meg, hanem az egész életem. Most a legfontosabb az, hogy egy igazi állást találjak.” -mondta a férfi.

Nézd meg a lenti filmet, melyben az átalakulást 1 perc 50 másodpercnél láthatod. A film ugyan spanyolul van de a férfi reakcióját nem kell lefordítani, ez magától értetődő.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!