Aggasztó hír érkezett!



Megoperálták Demjén Ferencet, aki jelenleg a műtét utáni rehabilitációs idejét tölti - írja a Bors.

A lap egyik olvasója a napokban volt szemtanúja, ahogy az énekes sántítva, lassan, kísérővel sétált. A Bors újságírója aggódva kereste a művészt, hogy megtudja, mi történt vele. Először a menedzsmentjétől kapott tájékoztatást, kérve, hogy változtatás nélkül közölje.

'Demjén Ferenc egy tervezett, korrekciós beavatkozáson van túl. Ennek időzítése a szokásos téli szabadsága idejére esett, hiszen ebben az időszakban nincsenek koncertek. A Kossuth-díjas művész jó egészségnek örvend, jó hangulatban készül a 2019-es szezonra, amelynek első állomása Sopronban lesz április közepén. Ebben az évben is közel ötven koncerten lép a közönsége elé, a fellépéseknek egyik kiemelkedő állomása lesz a június 28-i Budapest Park-koncert. A koncerteket nem érinti az elvégzett operáció.'

– Köszönöm szépen, napról napra jobban vagyok. Örülök, hogy túl vagyok a műtéten, és inkább előre tekintek. Sok munka vár rám ebben az évben, amit ezek után még erőteljesebben tudok majd elvégezni – mondta később a Borsnak a 72 éves énekes, akiről amerikai felesége, Rebecca féltőn gondoskodik, lesve minden kívánságát.

Bors információi szerint a műtét jól sikerült, a rehabilitáció megfelelő ütemben folyik, és nem lesz akadálya annak, hogy Rózsi újult erővel kezdje meg a szezont.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!