Ezt nem tette zsebre az biztos!



Akár hisszük akár nem, léteznek, akik nem rajonganak annyira az állatokért. Ilyen volt annak a férfinak a barátnője is, aki egy hirdetést kényszerült feladni, mert a barátnője belekényszerítette.

Feltette neki azt a kérdést, hogy válasszon közte és a kutya között, mert már nem bír együtt élni a négylábú jószággal.  A férfinak nehezére esett megválni tőle, de a kapcsolata miatt nem tehetett mást, hát feladta ezt a hirdetést:

„A barátnőm nem szereti a beagle kutyánkat, ezért kénytelen vagyok megválni tőle!

Teljesen fajtiszta, ápolt és gazdag családból származik, velem 4 éve van. Szeret játszani, de nem teljesen idomított, viszont természetesen teljesen szobatiszta. Kicsit kényes a tartása, figyelni kell a külsejére, különösen a körmére, de imádja a kozmetikust, teljesen megszokta már, szóval szereti a törődést, nem kell noszogatni. Amikor dolgozom, akkor alszik, de esténként néha felpörög, és nem hagyja aludni az embert. Sajnos már előttem elkényeztették kicsit, így csak a legjobbat hajlandó megenni, és ugyan szeretetre méltó, nem az ajtóban már rád váró típus. Viszont egész barátságos, nem harap, de ha nem kap elég figyelmet látványosan meg tud sértődni.

Szóval, ha valakit érdekel a 30 éves önző barátnőm, akkor várom a hívását! Én és a kutyám minél hamarabb szeretnénk új helyet találni neki!”

Craigslist

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!