Gregor Bernadett 25 éves volt, amikor édesanyja elhunyt.Gregor Bernadett édesanyja, Belle Erzsébet három egyetemi diplomát szerzett , majd Szegeden tanárnőként dolgozott. Gregor Józseffel 13 éven keresztül élt együtt házasságban, válásukra akkor került sor, amikor Berni alig tízéves volt. A színésznő ezt követően az édesanyjával maradt, akinek szenvedélybetegségével rövid időn belül neki is szembesülnie kellett. 

- Édesanyámnak komoly alkoholproblémája volt, ami a halálát is okozta. Ezért halt meg 61 évesen. Szerintem 14 éves voltam, mikor magamtól rájöttem, hogy mitől is olyan furcsa néha. Azzal is tisztában vagyok, hogy édesapám emiatt vált el tőle, mert anya eljutott arra a pontra, amit már egyszerűen nem lehetett tolerálni, főleg úgy, hogy édesapám rengeteget dolgozott - kezdte vallomását Gregor Bernadett tavaly az Összezárva Friderikusszal című műsor vendégeként.

- Végig kellett néznem, ahogyan az anyám, akit mindennél jobban szerettem, gyakorlatilag egy évtizedeken át tartó, lassú öngyilkosságot követett el. Volt, hogy iszonyatosan mérges voltam rá. Mit csináljon egy kamaszlány? Amit találtam alkoholt azt kiöntöttem a vécébe. Egy elképesztően jó agyú és gyönyörű nő volt - tette hozzá.

Gregor Bernadett azt sem titkolta, hogy hiába próbált vele beszélni, édesanyja csak hárított, ám amikor Bence fia megszületett, akkor öt hónapig nem ivott, ám karácsonykor mégis visszaesett. Azt sem rejtette véka alá, hogy kamaszként még szégyellte anyja alkoholizmusát, de most már ezt egy betegségként látja, amiben nincs szégyellnivaló, a segítséget pedig mindenki megérdemli, aki hasonló problémával küzd.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!