Senki sem hitte hogy tehetnének bármit is....



Nala egy pitbull aki az utcán tengette életét egészen addig, amíg önkéntesek be nem vitték őt a menhelyre. A Christchurch Bull Breed Rescue-hoz került és a menhely alapítója, Abbie Van Der Plax azonnal látta, hogy a kutya depressziós. Tényleg, hiába kapott friss, hideg vizet, finom falatokat és meleg alvóhelyet – nem érezte jobban magát. Csak ült vagy feküdt a takarón, néha nem is nézett fel, amikor az önkéntesek beszéltek hozzá.

Két napig Abbie megpróbálta vigasztalni őt, de nem történt semmi. Nala szinte állandóan félt és nyomasztó volt őt így látni. Szegény Nala bizonyára szenvedett, mivel rengeteg sérelem érhette az utcán. Aztán a második nap végén Abbie-nek támadt egy ötlete: elhozza a 7 éves fiát, Zacket, hogy megnézze, hogyan hat a gyerek jelenléte a kutyára. Arra gondolt, hogy talán csak a felnőttekkel viselkedik Nala ilyen zárkózottan.

Az az eredményt közel ötmillió ember látta a Youtube-on: Abbie szinte szóhoz sem jutott mikor meglátta mit csinál a kutya. Nyilvánvaló volt, hogy Zack és a kutya nagyon jól ki fognak jönni egymással és a fiú azonnal a bizalom jelképe lett a kutya számára.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!