Kevés zöldség és gyümölcs segítségével kezelhető a súlyos diabétesz.



Egy fiatal férfi teljesen véletlenül jött rá, hogy cukorbeteg. Mindig szomjas volt, orvoshoz fordult, és ott vették észre hogy 29 a cukra.

Az orvos elmondta neki hogy inzulin adagolására lesz szükség, és egyéb gyógyszereket is kapott. A férfi mindent szedett is az utasítások alapján.

A betegsége azonban tovább rosszabbodott, a triglicerid szintje és a vérnyomása is emelkedett.

Ezért úgy határozott hogy ez így nem mehet tovább.

Ekkor megszületett benne a válasz, a The Edge of Science,című műsort látta  a TV-ben, ahol Dr. John Zirdum a nyers élelmiszerek előnyeit taglalta.

Vett egy turmixgépet és csak nyers gyümölcsöt és zöldséget kezdett enni. Kezdetben nagyon hiányoztak neki a főtt élelmiszerek , ám néhány nap alatt sikerült a vércukorszintjét 5-re levinnie. Így elhagyhatta a gyógyszereket.

Egy hónap elteltével már 11 kilóval kevesebbet nyomott, egészségügyi problémái elmúltak. A következő hónapokban tovább fogyott, és csőkkent a vérnyomása és a triglicerid szintje is.

Kedvenc gyümölcslevének receptje a következő :

Hozzávalók:

  • 2 kivi
  • 2 alma
  • 5 banán
  • Egy maroknyi kelkáposzta

Aprítsuk fel a hozzávalókat és adjunk hozzá ½ liter vizet, majd turmixoljuk össze. Éhgyomorra kell reggelente meginni, majd a nap folyamán többször kortyonként igyunk egy-egy ilyen italt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!