Erre mindannyian irigyek lehetünk! - Fotók



Fanyalgó, kétkedő és kekeckedő emberek mindig is voltak. Ráadásul a sok éves tapasztalatom azt mondatja velem, ez egy darabig még így is lesz… Nagyon elszomorít, amikor azt látom, hogy az emberek nem tudnak mások sikerének örülni, csak az keresik, mibe tudnának belekötni. De mégis, hogy lehet egy csodálatos kertbe belekötni?

 

Úgy tűnik, van akiknek a kötekedés nagyon is egyszerűen megy. Nagy Mónika csodálatos tündérkertjéhez sok  pozitív visszajelzés érkezett, de megjelentek a negatív felhangok is. A legtöbb ellenséges hozzászólás lényege az volt, könnyű annak, akinek van pénze.

Pedig nem minden csak pénz kérdés.

Mindenki maga döntheti el, mi a fontos számára és mire hajlandó áldozni.

Időt.

Energiát.

Pénzt.

Van aki több tízezret elpöfékel el egy hónapban és van, aki inkább tuját vesz belőle.

Van aki nap hosszat valóság showt és sorozatokat bámul a tévében vagy a Facebookot bújva keresi az újabb áldozatát, akibe bele tudna kötni. Míg más inkább a kertjét szépítgeti órákon át.

Mindenki maga dönti el, hogy él. 

Be kell vallanom nekem, Mónika hozzáállása tetszik.

Remélem sok követőre talál. 

Ahogy azt is, hogy az emberek gondolkodásmódja is szép lassan megváltozik.

“Egy pár előtte és utána kép, csak mert sokan nem tudják elképzelni, milyen volt a nulláról indulni…. A képeket nézve most már azt mondom, nem is a nulláról, hanem mínuszból indultunk  Kőkemény munkával, konkrétan úgy hogy 2 éve, mióta ideköltöztünk, egy szabad hétvégénk sem volt. Ezt már annyira nem szokták irigyelni. Van vele sok munka, de nekem ez nem teher, mert imádok kertészkedni“

'Mi is ugyanúgy eljárunk dolgozni, mint bárki más és munka után tartjuk rendbe a kertünket. Mi több éve még csak nyaralni sem voltunk, sőt egy szabad hétvégénk sem volt, mert mi minden időnket arra fordítottuk, hogy szebbé tegyük a környezetünket ahová költöztünk. Rengeteg munkánk van benne és aki ismer az tudja, hogy a kert számomra a kikapcsolódást jelenti. Az pedig óriási szerencse, hogy van egy olyan párom, aki ezt tudja és mindenben segít, ami nekem egyedül nem menne.” 

Gratulálok Mónikának és nagyon sok örömet kívánok még a csodás kerthez! Oszd meg másokkal is ha szerinted is csodás munkát végeztek!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!