Világhírű lett pedig csak elment vécére az első randin.



Az évszázad legkínosabb randijának főszereplője végre nyilvánosság elé lépett, az előzményekről IDE kattintva olvashatsz.

Liam Smyth, a bristoli egyetem szociológus hallgatója csak egy romantikus vacsorára indult, ám a Tinder-randi bizarr káoszba torkollott. Amint az megírtuk, és fotókkal is részletesen dokumentáltuk, randipartnerének sürgősen használnia kellett a mosdót, amit sikerült eldugítania, és amikor megpróbálta kidobni az ablakon a fekáliát, az két ablak közé esett. A lány utána mászott, azonban beszorult az üveglapok közé, és tűzoltók szabadították ki.

A csapdába esett, fejjel lefelé lógó lányról készült fotó az elmúlt napokban letarolta a netet, világhírűvé téve a házigazda Smyth-t. Az igazi főszereplőről azonban eddig semmi sem derült ki, pedig a brit sajtó mindent bevet, hogy kiderítse a személyazonosságát.

Most megtört a jég, a lány egy Reddit posztban írt hányattatásairól. Beszámolója alapján, miután kiszabadult, szó szerint térden állva könyörgött bocsánatért a házigazdának.

'Igen, én vagyok a megszégyenült szardobáló. A barátaim Miranda Harthoz hasonlítottak az eset után. Nem vagyok büszke magamra, de az emberek nevetnek, és ha ezzel boldoggá tettem őket, akkor nincs okom panaszra' - írta a bejegyzésben.

'Nem gondolkodtam racionálisan, ez egy pánikreakció volt részemről. Másodpercek alatt ráébredtem, milyen szörnyű hibát vétettem. Le is léphettem volna, amikor nem sikerült lehúzni a vécét, de nem akartam ezt tenni a randipartneremmel. Néha rossz döntéseket hozok, de ettől még nem vagyok rossz ember...' - bizonygatta.

A lány szerint randipartnere egy idő után már inkább vele együtt nevetett, és nem rajta. Arról még nincs hír, újra nekifutnak-e a randinak.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!