Bakancslistát készített, ez szerepelt az első helyen!



Mesebeli esküvője volt annak a rákos kislánynak, akinek leghőbb vágya volt, hogy királykisasszonyként mehessen férjhez. Később pedig kiskirálylánynak méltó temetést is kapott.

Az ötéves Eileidh Paterson életének túlnyomó részében rákkal küzdött, ám mind hiába. Mikor már látható volt, hogy a betegség végleg legyőzi, Eileidh bakancslistát készített. A lista tetején pedig álmai esküvője állt.

Az álomesküvő pedig megvalósult: hatéves legjobb barátjával állt az oltár elé. A két gyermek múlt hónapban fogadta meg, hogy örökké barátok lesznek. A ceremóniát Skóciában Moray városában rendezték meg. Az esküvőről készült képek bejárták a világot. Ma pedig azok a képek, amelyek hétfőn készültek a skót kislány utolsó útjáról.

A gyermek koporsóját több száz szuperhős és mesebeli figura kísérte. Az egész temetést hercegnőnek méltóan rendezték meg. Az élénk rózsaszínű koporsóját lovas hintó szállította, körülötte harminc motoros adott díszkíséretet. Közvetlen utánuk egy mesefigurákkal körbematricázott teherautó vonult, amelyből gyermekdalok szóltak. Egy kivetítőn pedig életének legszebb momentumait elevenítették föl. Végül pedig a kedvenc számát, a Jégvarázs című mozifilm betétdalát játszották le.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!