Szívszorító, mit találtak a rendőrök a kezében!Az eset egy szeptemberi reggelen történt, amikor a 17 éves Katelyn úton volt, hogy felvegye nővérét a munkából. Nem sokkal később a Mississippi rendőrséghez hívás érkezett be egy nagyon súlyos baleset miatt. Amire a helyszínen bukkantak, örökre az emlékezetükbe fog vésődni.

Katelyn nem vette észre, hogy az előtte haladó iskolabusz lelassít az autóúton. Nagy sebességgel, anélkül ütközött a busszal, hogy egyáltalán lassítani tudott volna.

Több, mint 12 gyermek utazott aznap reggel azon a buszon. Szerencsére egyikük sem sérült meg és épségben távoztak a helyszínről, azonban Katelyn számára tragikusan végződött a baleset.

Katelyn azonnal életét vesztette. Amikor a rendőrség vizsgálta a roncsot, észrevették, hogy a telefonja még mindig a kezében volt.

Kép megtekintése a Twitteren

Annette E. [email protected]

TEEN KILLED AFTER SCHOOL BUS ACCIDENT - The Mississippi Highway Patrol confirms a 17 year old girl died in a school bus crash on Highway 315 in Panola County. Officials say the teen reared the School Bus in her car around 7:15 a.m. Wednesday morning. @LocalMemphis

2

A rendőrség feltételezi, hogy a telefonja kijelzőjét figyelte az út helyett és ezért nem vette észre, hogy a busz lelassít előtte.

„A sofőr 17 éves volt. Az úton féknyomot nem tapasztaltunk, mivel a lány rá sem lépett a fékpedálra. A telefonja még mindig a kezében volt, miközben kimentettük az autóból.” – tette közzé a rendőrség.

Katelyn édesanyja, Sheila kérte meg a lányt, hogy vegye fel a nővérét aznap reggel. Ez volt az utolsó beszélgetés, ami kettejük között történt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!