Elakad a szavuk.



A kórházba kerülni ritkán kellemes élmény. Miközben nagyon együtt érzünk azokkal, akiknek kórházban kell feküdniük, emlékeznünk kell arra is, hogy tisztelettel adózzunk akonak csodálatos embereknek, akik nap mint nap, éjjel és nappal dolgoznak a betegekért.

Az egészségügyi személyzet tényleg hősies erőfeszítéseket tesz, mindig ébernek kell lenniük – függetlenül attól, hogy hány órája dolgoznak – és hogyan kezelik őket.

Sok esetben a helyzetük miatt nagyon depressziós emberek segítenek a betegeknek, viszont emlékezzünk azokra a hősökre, akik megpróbálnak mosolyt csalni a betegek arcára – még ha csak egy pillanatra is.

Az egyik ilyen hős az alábbi videó főszereplője, Lindon Beckford, aki több mint 31 éve dolgozik a bostoni kórházban.

Sok időt tölt azzal, hogy a betegeket a műtő és az ágyak között szállítja, és ezek az utak a műtő és az ágy között általában nagyon feszülten és idegesen telnek – ezért döntött úgy, hogy egy kicsit másképp teszi a dolgokat- és talán egy kicsit megnyugtatóbban is.

Mmikor egy új pácienssel találkozik, mindig a következő szavakkal mutatkozik be: „A nevem Lindon, és én vagyok a sofőrje.” Ezt követően egy dalt énekel, miközben végigvezeti őket a kórházon – és az eredmény internetes szenzációvá vált!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!